Siste nytt om VR – VRGuiden.no

VRGUIDEN.NO-png

Flere spillanseringer i 2023

Er du på jakt etter en liste over hvilke spillanseringer som venter i løpet av 2023? Da har du kommet til det eneste stedet du ønsker å være akkurat nå. Nedenfor vil du finne en kort oversikt over VR-spill som er ventet i 2023, samt en kort introduksjon til hver av spillene.

Kort oversikt over VR-spill som er ventet i 2023

 1. Behemoth
 2. Everslaught Invasion
 3. Firewall Ultra
 4. Ghostbusters: Rise of the Ghost Lord
 5. Grand Theft Auto
 6. Hellsweeper VR
 7. Into the Radius 2
 8. Stranger Things VR
 9. Horizon Call of the Mountain

Behemoth

 • Tilgjengelig på følgende plattformer: Meta Quest 2, PlayStation VR 2 og PC VR
 • Lansering: 2023

Behemoth vil I løpet av 2023 bli lansert på Meta Quest 2, PlayStation VR 2 og PC VR.

I og med at spillet ikke er lansert enda, så kan vi bare basere oss på det vi har hørt og det vi håper at spillet vil være. Men at det er snakk om en brutal kamp for å overleve er det i hvert fall ingen tvil om. Vi venter i spenning!

Everslaught Invasion

 • Tilgjengelig på følgende plattformer: Meta Quest 2
 • Lansering: 25. mai 2023

Everslaught Invasion ble gjort tilgjengelig på Meta Quest 2-plattformen den 25. mai 2023. I dette spillet blir to spillerne sendt til et fangehull og fantasiverdener for å ta livet av ulike monstre og sanke ære.

Tanken som Everslaught Invasion bygger på er «alle mot to», og det vil absolutt være verdt å sjekke det ut – hvis du ikke allerede har gjort det.

Firewall Ultra

 • Tilgjengelig på følgende plattformer: PlayStation VR 2
 • Lansering: 2023

Firewall Ultra er en annen spilltittel som kommer i VR-format i 2023. Dette VR-spillet vil være eksklusivt for PlayStation VR2.

Ryktene sier at utviklerne har brukt de nye headsettenes kapasitet til det fulle. Bare ved hjelp av øynene dine kan du velge hvilket våpen du vil bruke.

Firewall Ultra vil inneholde flere av elementene som du sikkert kjenner igjen fra før. Men spillet vil også inkludere en hel haug med nytt, for eksempel nye områder og karakterer.

Ghostbusters: Rise of the Ghost Lord

 • Tilgjengelig på følgende plattformer: Meta Quest 2 og PlayStation 2 VR
 • Lansering: 2023

Ghostbusters: Rise of the Ghost Lord er en annen tittel som ikke er ukjent for så mange. Ghostbusters er en kjent merkevare, men det betyr ikke nødvendigvis at dette VR-spillet er basert på noen av filmene. Faktisk kan dette VR-spillet ses som en helt egen historie i Ghostbusters-universet.

Ghostbusters: Rise of the Ghost Lord utvikles av VR-studioet nDreams, som også er kjent for spilltitler som Fracked and Phantom. Spillet vil være tilgjengelig på plattformene Meta Quest 2 og PlayStation VR2.

I Ghostbusters: Rise of the Ghost Lord vil brukeren få muligheten til å jobbe som spøkelsesjeger helt alene eller sammen med andre.

En spesifikk lanseringsdato har vi ikke fått i forbindelse med Ghostbusters: Rise of the Ghost Lord, men vi venter I spenning på lanseringen som skal finne sted en eller annen gang i 2023!

Grand Theft Auto: San Andreas

 • Tilgjengelig på følgende plattformer: Meta Quest 2
 • Lansering: Ukjent

Grand Theft Auto: San Andreas er en spilltittel veldig mange sannsynligvis kjenner igjen. Det er en spilltittel som går langt tilbake, og vi gleder oss veldig til å få den i VR-format. Det vil virkelig ta dette spillet til nye høyder!

At dette VR-spillet var i produksjon har vi visst siden slutten av 2021. Allerede da hadde det vært i produksjon i noen år, og det er fortsatt ikke ferdig. Vi er overbevist om at det først kommer, så er det stort!

Det blir spennende å finne ut hvilken av byene utviklerne har valgt å legge handlingen til i VR-versjonen av Grand Theft Auto: San Andreas. Blir det Las Venturas, Los Santos Eller San Fierro?

Grand Theft Auto: San Andreas vil bli lansert på Meta Quest 2-plattformen. Når lanseringen vil finne sted eller hvor langt i utviklingen de har kommet er foreløpig ukjent, men vi venter selvsagt i spenning.

Hellsweeper VR

 • Tilgjengelig på følgende plattformer: Meta Quest 2, PC VR og kanskje PlayStation 2 VR
 • Lansering: 2023

Hellsweeper VR er et VR-spill som vil bli lansert i 2023 av produsenten Mixed Realms. Dette VR-spillet vil bli gjort tilgjengelig på Meta Quest 2 og PC VR. Vi har også hørt rykter om at det vil være tilgjengelig for PlayStation VR2, men det er vi litt mer usikre på.

Hellsweeper VR er et spill perfekt for deg som liker fart og spenning. Mixed Realms har lovet «de galeste bevegelsene du noen gang har sett i VR», noe som absolutt lover bra.

Dette er et spill som går ut på å bekjempe fiendene. Disse kommer som bølger fra alle kanter, så du er nødt til å være rask. I dette spillet vil du også få muligheten til å håndtere ulike våpen og magi.

Lanseringen av Hellsweeper VR er forventet en eller annen gang i 2023, men lanseringsdato har ikke blitt spikret fast enda.

Into the Radius 2

 • Tilgjengelig på følgende plattformer: SteamVR og kanskje andre VR-plattformer
 • Lansering: Ukjent

Var du en av dem som elsket Into the Radius-spillet? Nå får endelig det populære overlevelsesspillet en oppfølger!

Lanseringen av Into the Radius 2 ble annonsert av CM Games på Steam. På daværende tidspunkt kunne de fortelle at de befant seg i pre-produksjonsfasen, men at det er sannsynlig at publikum får tilgang til en demoversjon før det offisielle spillet lanseres.

Hvor vidt dette skjer i 2023, eller man faktisk er nødt til å vente til tidlig i 2024 er fortsatt uvisst.

Stranger Things VR

 • Tilgjengelig på følgende plattformer: Meta Quest, PlayStation 2 VR og PlayStation 5
 • Lansering: 2023

Stranger Things er en Netflix-serie som er kjent for veldig mange. Og en eller annen gang i 2023 kommer serien som et VR-videospill. Vi synes i hvert fall at det er veldig tøft!

Stranger Things VR vil bli gjort tilgjengelig på en rekke plattformer – Meta Quest, PlayStation 2 VR og PlayStation 5.

Hvis du har sett Stranger Things på Netflix, så har du nok ganske god kontroll på plottet i serien. Men i VR-videospillet som lanseres i løpet av 2023 er det ikke sikkert at du får muligheten til å være favoritten din blant hovedkarakterene. I stedet gir utviklerne brukerne sjansen til å gå inn i rollen som den famøse Vekna fra Stranger Things sesong fire.

Utover dette vet vi svært lite om det kommende spillet, men Netflix-serien er såpass populær at publikum sitrer av spenning likevel. Dette er et VR-spill som mange har lengtet veldig etter!

Horizon Call of the Mountain

 • Tilgjengelig på følgende plattformer: PlayStation VR 2
 • Lansering: Ukjent

I løpet av 2023 vil også Horizon Call of the Mountain bli lansert som VR-spill. Når spillet vil bli lansert er foreløpig ukjent. En ting vi derimot vet er at dette spillet vil være eksklusivt for PlayStation VR 2-plattformen.

Tidligere versjoner av Horizon Call of the Mountain har hovedsakelig handlet om Aloy, som er hovedpersonen. Aloy blir hjemsøkt. Men i Horizon Call of the Mountain er det en liten tvist. I dette spillet får man se handlingen fra perspektivet til soldaten Ryas.

Horizon Call of the Mountain har blitt kalt «et av de mest ambisiøse VR-videospillene som noen gang har blitt laget» av flere, så det blir spennende å se hva som venter i forbindelse med lanseringen av dette spillet.

 

Don’t Stop Here

More To Explore