Siste nytt om VR – VRGuiden.no

VRGUIDEN.NO-png

Kan 2024 bli året til VR?

Det nærmer seg et nytt år og da er det på sin plass med en liten oppsummering av året som har vært. Samtidig som det alltid er gøy med noen prognoser om året som kommer. 2023 har definitivt vært et år hvor VR-teknologi har gått fra å være “hypet” til å bli sakte men sikkert innført i flere bransjer. Utviklingen har kanskje gått litt saktere enn det veldig mange av oss har håpet på og ikke minst forventet, men det er utvikling. Nedenfor har vi oppsummert de viktigste hendelsene for VR i 2023:

Hva kan vi forvente oss av 2024?

Det er alltid vanskelig og ikke minst spennende å spå fremtiden. Det som er sikkert er at det ligger utrolig mye spennende foran oss som interesserer oss om VR i 2024. Det som er mest spennende er at hvordan Apple sin lansering av sine AR briller kommer til å gå og samtidig hvordan Meta sine billige vr briller kommer til å bli mottatt. Dette er begge to ganske betydningsfulle hendelser som vi vet at kommer til å skje i 2024.

Videre så blir det spennende å se hvilke andre aktører som kanskje kaster seg på VR-toget. Fortsatt så har vi til gode å se en skikkelig satsning fra Microsoft på VR og det tror vi kommer til å endre seg i 2024. Vi tror at Microsoft kommer til å lansere sine egne produkter eller gjøre et oppkjøp i løpet av 2024.

Vi i VRGuiden.no er helt sikker på at det en trend vi kommer til å se i 2024. Det er at etterspørsel og implementering av VR i forskjellige bransjer vil øke. Vi ser små tendenser der ute nå til at flere bransjer pirker litt borte i VR men vi tror at den store bølgen kan komme i 2024.

Det er riktignok et forbehold. Hvis Meta eller Apple er forsinket med sine produkter så kan dette bidra til et negativt syn på VR. Litt som da Meta satset på metaverse og alle gikk i strupen på Meta. Dette kan bidra negativt på VR og kan påvirke adopsjonen av teknologien.

Vi er klare for VR revolusjonen

VRGuiden.no har brukt 2023 på å virkelig forbedre nettsiden og gjøre den enklere for alle å bruke. Nå føler vi oss klare for 2024. Hos oss så kan du forvente ukentlige nyheter hver eneste uke fremover i 2024.

 

Don’t Stop Here

More To Explore