Siste nytt om VR – VRGuiden.no

VRGUIDEN.NO-png

Naer med samarbeid med HP

I en banebrytende utvikling har Naer, en norsk startup  innen VR og mixed reality, offisielt kunngjort et nytt partnerskap med teknologigiganten Hewlett Packard Enterprise (HPE). Dette samarbeidet har som mål å revolusjonere måten fjern- og hybridarbeidere samhandler og brainstormer på, ved å bringe kraftige, intuitive verktøy rett til deres fingertupper.

Intuitiv Integrering med Miro

En av de mest betydningsfulle aspektene ved dette partnerskapet er Naers banebrytende integrering med den digitale samarbeidsplattformen Miro. Dette betyr at Naer-brukere nå kan sømløst veksle mellom virkeligheten og mixed reality-samarbeid. Idéer og konsepter utviklet innen Naer-appen vil automatisk synkroniseres med eksisterende Miro-tavler, noe som gjør overgangen mellom disse to modusene både naturlig og effektiv.

Gjenoppbygging av Teamforbindelser

Med introduksjonen av Naer + Miro, sikter bedrifter mot å gjenopplive teamforbindelser og gjøre samarbeid mer tilgjengelig for fjern- og hybridansatte. Denne løsningen eliminerer behovet for å velge mellom fleksibilitet og produktivitet, og tilbyr bedrifter det beste fra begge verdener.

En Milepæl i Enterprise-Løsninger

Selv med denne ukens spennende lansering av Meta Quest for Business fra Meta for Work, representerer integrasjonen av Naer + Miro til store bedrifter en bemerkelsesverdig teknisk bragd. Med støtte fra HPE-teamet vil implementeringen, sikkerheten og endringsstyringen bli håndtert gjennom en helhetlig løsning tilpasset bedrifter. HPEs bidrag tar Naers integrering til et nytt nivå, spesielt i store organisasjoner med over 10 000 ansatte.

Fremtiden for Fjernarbeid

Dette partnerskapet mellom Naer og HPE markerer et viktig skritt i utviklingen av fjern- og hybridarbeid. Ved å utnytte kraften i VR og mixed reality, åpner Naer og HPE opp for nye muligheter i måten team samarbeider og kommuniserer på, uansett hvor de befinner seg. Dette kan potensielt føre til en mer engasjert, produktiv og fleksibel arbeidsstyrke.

Med Naer og HPEs kombinerte ekspertise og innovasjon, ser fremtiden for digitalt samarbeid både lys og grensesprengende ut.

Don’t Stop Here

More To Explore