Siste nytt om VR – VRGuiden.no

VRGUIDEN.NO-png

Opplev YouTube i VR – våre erfaringer

VR kommer for fult og det er ikke bare VR-spill som gjelder. Det ikke mange vet er at det finnes et eget YouTube univers i VR. Her er det virkelig en ny verden som åpner seg opp og det gjør det mulig å oppleve ting på en helt ny måte. Når YouTube skulle lansere sitt eget VR-univers så var det veldig mange som var skeptiske. Grunnen er nok at det virker veldig ambisiøst og man forstår ikke helt hvordan de skulle fått det til. Dette er ikke noe nytt – YouTube VR ble lansert allerede i 2016 men det er den siste tiden at dette universet har fått oppmerksomhet og brukere.

Hvis vi ser på tilbakemeldingene som YouTube VR har fått så er de aller fleste ganske gode – her er noen utdrag av anmeldelsene:

Jeg er ikke sikker på om noen allerede har sagt dette, men appen er fantastisk for meg, jeg skulle bare ønske de ville legge til flerspiller. Det er ærlig talt ingen unnskyldning for at denne appen ikke skal ha flerspiller. Det er relativt enkelt å implementere, og et av hovedfokusene til VR ER Å BRINGE FOLK SAMMEN.

Kathrine

OK, så jeg ville sett 360 berg-og-dal-bane-videoer, og jeg ville ha det gøy, men hvis du vil se en rød og en vanlig video, ikke en 360-video, vil den ikke være i fullskjerm, og jeg hadde egentlig ikke så mye mening, men uansett fikk dette det er fortsatt kult. Jeg ville uansett vurdert dette fire av fem, jeg gjør som du gjør VR, men det er bare kontrollere der som ser rart ut og VR YouTube VR

Ola

Hva trenger du for å komme i gang med YouTube VR?

For å komme i gang med YouTube VR så trenger du følgende:

  1. VR-briller
  2. VR kontroller

Du trenger i tillegg til dette en konsoll eller en VR-PC for å koble opp til. Det krever ikke veldig kraft å kjøre YouTube VR så det er bare å komme i gang og se hvor langt du kommer.

Hva er våres erfaringer med YouTube VR?

Vi har testa YouTube VR en del selv og vi må bare bøye oss i støvet. Selv om det er en del funksjoner som man kanskje mangler og savner så er dette et veldig godt produkt. Det er spennende og gir deg et veldig bredt spekter av opplevelser som kun en plattform som YouTube kan levere. Dette er definitivt et produkt som vi tror kommer til å vokse over de neste årene.

Det er ikke kommet helt dit at vi vil anbefale deg å kjøpe VR-utstyr kun for å oppleve YouTube VR, men hvis du har det tilgjengelig så er det verdt å prøve. Et lite tips for alle som kun ønsker å prøve YouTube i VR er å besøke en butikk som selger VR-utstyr, her kan man gjerne prøve uten at det koster seg noe særlig.

Don’t Stop Here

More To Explore