Siste nytt om VR – VRGuiden.no

VRGUIDEN.NO-png

Siste nytt om PlayStation VR2

Det er mange spørsmål om det aller meste som dreier seg om Playstation VR2. Gjør du et søk på nett kan du finne mye informasjon, men mye av dette er kun rykter og spekulasjoner. Her har vi gått gjennom det som er bekreftet av Sony om PS VR2.

Hvor kan jeg forhåndsbestille PSVR2?

Det vil være mulig å forhåndsbestille PS VR2 headsett på butikker og nettbutikker som selger Playstation. Vi tror at det kan bli stor konkurranse om å få de første headsettene som slippes, dermed kan det være smart å finne flere nettbutikker på forhånd, slik at du har flere å velge mellom dersom du ser at listen allerede er full på et sted.

Når kan jeg forhåndsbestille PS VR2?

Når det blir mulig å forhåndsbestille Playstation VR2 er et veldig godt spørsmål, og her finnes det veldig mye informasjon som er direkte feil. Flere nettsider påstår at PS VR 2 skal bli lansert allerede i 2022. Det stemmer ikke. Det som stemmer er at masseproduksjon av PSVR2 starter i 2022. Sony selv sier på nettsiden til Playstation at VR headsettet først blir lansert i begynnelsen av 2023. Dermed tror vi at det først vil bli mulig å forhåndsbestille Playstation VR 2 headsett tidlig i 2023.

Hva koster PSVR2?

Sony og Playstation har ikke nevnt noen priser for PSVR 2. Det er flere som nevner en pris mellom €350 og $399. Dette er ubekreftede rykter, og vi er ganske sikre på at dette er feil pris. Prisen for Playstation VR MK5 Bundle ligger nemlig på 3795 kr på Elkjøp. Siden PSVR 2 er et langt bedre headset for Virtual Reality er det naturlig at prisen kommer til å ligge et godt stykke over dette.

Kan jeg bruke PSVR2 på Playstation 4?

Nei. Playstation 5 er en sterk maskin, og det kreves for å drive det nye VR headsettet til Playstation. Det betyr at det ikke vil være mulig å bruke PS VR 2 på Playstation 4. Selv om Playstation nå kommer til å lansere et nytt VR sett vil det fortsatt bli utviklet nye spill som kan brukes på Playstation 4. Men, det er klart at spillopplevelsen kommer til å bli langt bedre på PS5 med PSVR2 headset.

Er PS VR 2 trådløs?

Nei, PS VR 2 kan ikke kobles til Playstation 5 med Bluetooth. Men, her har vi en kraftig forbedring i forhold til det gamle headsettet som krevde en del arbeid med å få koblet VR headsettet til Playstation konsollen. PS VR 2 skal kobles med en enkelt kabel i USB-kontakten på fremsiden av PS5. Enklere enn dette kan det knapt bli. Headsettet skal også trenge minimalt med justeringer før du kan begynne å spille nye VR spill på PS5.

Hvilke spill er tilgjengelig for Playstation VR2?

I slutten av oktober 2022 sier Sony selv på nettsiden til Playstation at det er 20 spill som skal være tilgjengelig når PSVR2 lanseres. Blant de mest spennende titlene finner du Star Wars: Tales From the Galaxy’s Edge, Resident Evil Village og Walking Dead: Saints & Sinners – Retribution.

Don’t Stop Here

More To Explore