Siste nytt om VR – VRGuiden.no

VRGUIDEN.NO-png

VR SPILL

VR kan brukes til veldig mye forskjellig men de aller fleste velger VR spill for å bruke sine VR-briller. For bare noen få år siden så var det kun en håndfull med forskjellige spill som kunne spilles med VR. Dette har endret seg over spesielt de siste to årene men nå har det kommet et stort utvalg av spill som gjør det mulig for alle å spille VR-spill.

Det kan være vanskelig å vite hvilke spill som man kan spille med VR. Derfor har vi i VRGuiden.no laget en liste over de beste VR-spillene som du finner på markedet.  

I tillegg så er det ikke alle spill som er tilgjengelig for alle konsoller så er derfor har vi laget en guide som gjør det enkelt for deg å velge riktig VR-spill. Vi gjør oppmerksom på at oversikten er laget for deg som er 16 +. Hvis du er under 16 så kan du se vår oversikt over beste VR-spill for barn. 

Hvis det er noen spill du savner eller ønsker mer informasjon om så kan du kontakte oss på redaksjonen@vrguiden.no

Når du skal kjøpe VR-briller så er det viktig å kjøpe riktig briller og ikke minst av et sted med stort utvalg. Vi i VR-guiden har saumfart markedet for det beste stedet å kjøpe VR-briller og det beste utvalget finner du hos Komplett.

Det største utvalget av VR-spill finnes til PC og det begynner å bli veldig mange spillprodusenter som satser på VR. Nedenfor har vi samlet de beste VR-spillene til PC.

Hvis du har spilt mye PC tidligere så kjenner du helt sikkert til Half Life som har litt legende status hos enkelte. Dette er kanskje et av de mest spennende VR-spillene som har kommet til PC i 2022. I HalfLife: Alyx så går du inn i karakteren Alyx.

Dette er et utrolig spennende spill som er fylt med både interaktive opplevelser og en helt ny opplevelse. Spillet er kåret til det beste VR-spillet for PC i 2022.

Walking Dead Saints & Sinners er et VR-spill som tar deg med inn i zoombie-verden på et helt nytt nivå. 

Dette spillet er et VR-spill for deg som ikke er redd for zombier eller blod. Spillet har blitt kåret til det mest spennende VR-spillet som har kommet i 2022. 

Dette er et veldig annerledes VR-spill dom går under «indie» kategorien. Til tross for det som kan virke som et ganske enkelt spill så vil dette spillet få deg til å svette og spenningen på høynivå. 

Dette er et VR-spill som har blitt kalt for «matrix innenfor VR». Dette er defintivt et spill som burde prøves og sjansen er stor for du kommer til å like det. 

Dette er et av VRguiden.no sine favoritter når det kommer til til nye VR spill i 2022. Spillet går utpå at en går rundt med en bombe og de andre spillerne skal prøve å desarmere bomben. Dette er et perfekte spill for spille med venner. 

Det minner faktisk mer om et vanlig spill enn et PC-spill. Veldig spennende vinkling og kanskje en smakebit på hva fremtiden bringer.

Dette er spillet for deg som liker å gå tilbake til middelalderen. Her blir du satt til å være en fotsoldat med armbrøst som skal ta deg igjennom borger med riddere og andre med sverd. Et veldig spennede VR-spill som skiller seg litt ut fra andre VR-spill som gjerne er litt futurisketiske.

Gorn er et morbid og blodig spill med noen veldig morsomme karakterer. Vi skal være ærlig på at dette er et VR-spill som vi ikke selv er mest enstusiastiske for men vi vet det er mange som har ventet på dette.

Dette er kanskje det beste VR-spillet for PC som er laget og ikke minst et av de bedre bil-spillene som finnes. Om du ikke er 18 år ennå og ønsker å kjøre bil så kan dette være et veldig godt alterantiv.

PlayStation har på kort tid blitt en veldig viktig plattform for VR. Utvalget av spill er ikke kjempe stort men kvaliteten på det som blir lansert er veldig imponerende. Nedenfor er et lite utvalg av de beste VR-spillene for PlayStation!

Wanderer blir av mange ansett som Play Station sitt flaggskip av VR-spill. Her går du tilbake i tiden å skal redde menneskeheten. Det er et fantastisk spill som man veldig lett blir hekta på og det er visuelt sett en helt unik opplevelse.

Zenith er et spennende VR-spill som gir deg eventyrlig action og grafikk som kanskje aldri før har blitt sett innenfor VR. Det er ikke det mest voldelige spillet men skal ikke spilles av barn under 12 år. Nok en gang et resultat av kvaliteten som Play Station leverer.

Fracked er et av våre favorittspill over alle VR-spill. Grunnen er at dette er som Play Station har kombinert slagere som James Bond, SSX Tricky og GTA inn et spill. Her kan du stå på ski og skyte samtidig. Dette er etter vår mening det beste VR spillet til PlayStation.

Sniper Elite er et av de beste VR-spillene innenfor skyting på Play Station. Dette er et spill som virkelig gir deg følesen av å være en sniper. Spillet tar utgangspunkt i året 1943 og man kommer rett inn i sluttspurten av 2 verdenskrig. 

Passer for deg som liker skytespill som er spennende og for deg som har sansen for spill som Battlefield og Half Life.  

Veldig mange vil nok si at Microsoft og Xbox ligger litt bak når det kommer til VR-spill men de begynner å hente seg inn. Nedenfor er de beste VR spillene for Xbox.

Everspace er et spennende singel skytespill som kombinerer action og spenning. Dette er et spill som fungerer helt utmerket på Xbox og er etter vår mening et av de bedre spillene der ute for Xbox One.

Tekken har en spesiell plass i mange sine hjerter. Det at vi nå er på versjon 7 sier vel sitt om dette spillet. Det er en spennende vinkling å spille Tekken i VR og det er en veldig annerledes opplevelse. Dette er ikke noe banebrytende VR-spill.